tag:blogger.com,1999:blog-9154774337405732308.post7047606873379340235..comments2023-10-06T09:52:30.539+02:00Comments on CERVESA EN CATALÀ: Estils - Weissbier - Weizenbier - Llenguatge i lleisUnknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-9154774337405732308.post-75221272345055819472017-01-31T11:03:58.170+01:002017-01-31T11:03:58.170+01:00Merci pel comentari i els aclariments. En aquest p...Merci pel comentari i els aclariments. En aquest post, observaràs que simplement he enumerat les cerveses que podien contenir blat. No he establert cap categoria general ni res. Per la mateixa raó dels llevats que expliques, no hauria hagut de citar ni les Witbier, ni les cerveses de fermentació espontània ni la Berliner Weisse ni... de fet cap.cervesaencatalahttps://www.blogger.com/profile/03329698034062208390noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154774337405732308.post-71254311633415517352017-01-31T07:13:02.826+01:002017-01-31T07:13:02.826+01:00Tot i les possibles discusions geopolitiques crec ...Tot i les possibles discusions geopolitiques crec que es pot afirmar que les Grätzer o Grodziskie s'hauria de considerar un estil polac i no alemany. A demes seria mes convenient classificar-les dintre la categoria d'altres cerveses de blat doncs la cepes de llevat que es fa servir per la seva elaboració no es del tipus que s'utilitzen per les weizenbier sino amb les cepes ale mes comuns.Rogerhttps://www.blogger.com/profile/02617260699580542412noreply@blogger.com