tag:blogger.com,1999:blog-9154774337405732308.post1899149295878552007..comments2023-10-06T09:52:30.539+02:00Comments on CERVESA EN CATALÀ: Fitxes de degustació - BIIRUnknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-9154774337405732308.post-80605367676424825192014-07-27T19:46:37.742+02:002014-07-27T19:46:37.742+02:00El blat cru i el blat maltejat solen aportar notes...El blat cru i el blat maltejat solen aportar notes àcides i salades. I també quelcom de floral, alguna vegada. Però solen ser coses de molt baixa intensitat.<br />L'amargor i l'acidesa se solen diferenciar bastant bé però efectivament, alguna vegada es barregen i donen composicions curioses tot sovint difícils de descriure i destriar.cervesaencatalahttps://www.blogger.com/profile/03329698034062208390noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154774337405732308.post-29874038614350903602014-07-27T19:06:19.588+02:002014-07-27T19:06:19.588+02:00Pude te una part de blat cru i això donaria tocs à...Pude te una part de blat cru i això donaria tocs àcids que exentuarian una amargo encoberta (penso) ja que jo l'he provat i em donava aquesta posibilitat Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10212497744145486734noreply@blogger.com