tag:blogger.com,1999:blog-9154774337405732308.post9157609935591762948..comments2023-10-06T09:52:30.539+02:00Comments on CERVESA EN CATALÀ: Fermentació - Un experiment especialment instructiuUnknownnoreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-9154774337405732308.post-53619666610930401672014-06-26T21:50:19.588+02:002014-06-26T21:50:19.588+02:00Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13187941197074118159noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154774337405732308.post-51227586155916793622014-06-26T21:37:18.842+02:002014-06-26T21:37:18.842+02:00Sempre compartint, gràciesSempre compartint, gràciesAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/13187941197074118159noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154774337405732308.post-42228608015023431642014-06-24T14:49:44.871+02:002014-06-24T14:49:44.871+02:00Com sempre, espectacular !!Com sempre, espectacular !!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08839971903180614575noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9154774337405732308.post-36951548065331202932014-06-22T23:23:52.643+02:002014-06-22T23:23:52.643+02:00Benvolgut Albert,
Em sembla molt interessant i in...Benvolgut Albert,<br /><br />Em sembla molt interessant i intructiu l'experement que comentes. De fet, Jo mateix he provat d'utilitzar diferents llevats en una mateixa recepta per tal de millorar-la i/o perfeccionar-la, però mai m'havia plantejat fer-ho a partir d'un mateix most. Crec que aquest és un fet força destacat i diferenciador, ja que d'aquesta manera el brouater pot "experimentar" sobre el perfil d'una cervesa a partir d'un únic most primari. Tots sabem que a l'hora d'elaborar cervesa artesanal, és molt difícil que una brouada sigui exactament igual que l'anterior, per tant crec que el post que ens comentes pot ser de gran ajuda per molts elaboradors.<br />Gràcies un cop més i salutacionsDavid Simónhttps://mail.google.com/mail/u/2/#inboxnoreply@blogger.com