Pàgines
(Mou a...)
Inici
Benvinguts a cervesa en català
Història
Cursos
Elaboració
Degustació Avaluació
Els estils
Beer Judge Certification Program
▼
21 de febrer 2025
Avaluacions - CELEBRATOR - Ayinger - Doppelbock (BJCP 9A)
›
Avaluació i fitxa BJCP Celebrator – Ayinger (DoppelBock) Foto propietat del Mauricio Dades tècniques: Presentació: 33 cl. Botella Alcohol: ...
05 de febrer 2025
Estils - Cerveses de fermentació àcida - Capítol 3
›
Estils - Cerveses de fermentació àcida Capítol 3 Elements d’avaluació i gaudiment Del gaudiment i del coneixement Jean-Anthelme Brillat-...
20 de gener 2025
Estils - Cerveses de fermentació àcida - Capítol 2
›
Cerveses àcides Capítol 1 Capítol 3 Capítol 2 L’acceptació de l’acidesa Ja sé que ja ho he apuntat en el primer capítol, però voldria reb...
14 de gener 2025
Estils - Cerveses de fermentació àcida - Capítol 1
›
Les cerveses de fermentació àcida Capítol 1 Intro: sobre l'expectativa Al panorama de la cervesa artesanal peninsular, s'estila un...
›
Inici
Visualitza la versió per a web