Aquest curset ha tingut lloc els dies 10 i 17 de Novembre 2012 al casal municipal de Corbera d'Ebre, a la Terra Alta.
Un grup nodrit, molt agradable i participatiu va assistir a les dues sessions.
En la primera, vam tastar Franziskaner de dues menes, Hoegaarden, Budejovicky Budvar i una Dunkelbier. També vam poder provar plats cuinats amb cervesa:
Laminat de pit de pollastre amb cervesa de blat (Franziskaner) i barreja de cuixa i panceta de porc amb salsa de xampinyons i cervesa d'abadia.
En la segona sessió, vam prémer l'accelerador: vam poder explorar cerveses com ara:
Samuel Adams Noble Pils, Anderson Valley Oatmeal Stout, Kapuziner Weissbier, Maredsous Trippel, Mönschhof Bockbier, Quercus ale de VGnoster (Araba) i Duvel. També vam portar una de les darreres ampolles la nostra Corvus Monedula que fa més d'un any que està madurant al celler.
De menjar, vam poder provar botifarra amb Guiness.
Vull agrair a l'Ajuntament de Corbera d'Ebre i al seu regidor de joventut que fes possible aquest curset i als participants pel bon rotllo i la participació activa.
Les cerveses de la segona sessió |
Els participants abans de començar |
Els participants a mitja sessió amb els plats de botifarra amb Guiness |
Ja cap al final de la sessió... |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada