30 d’abril 2013

Cerveses d'abadia - Westmalle - història de la broueria (2/2)

Wesmalle: història de la broueria (2/2)


thecolumbuswench.wordpress.com
En 1921, els monjos van decidir vendre la seva cervesa a través dels comerciants. Aquesta decisió va comportar un augment notable de les vendes.

A principis dels anys 30, els monjos van construir una nova sala de cocció, una instal·lació de fermentació suplementària i un taller. Diversos edificis de la fàbrica actual encara daten d'aquest període.

Logotip de Westmalle
El taller d'envasament va ser modernitzat en 1956 i, en 1968, l'abadia es va equipar d'una depuradora pròpia tot i que cap llei els obligués a fer-ho.

users.skynet.be
 El 1991, es van consentir unes inversions per l'adquisició i la instal·lació d'una sala de cocció gestionada per ordinador. La millora de la qualitat sovint condueix a la utilització de les noves tecnologies.

Una finestra de la broueria de Westmalle
En la línia d'anar cuidant cada cop més a qualitat, l'any 2000 es va posar en marxa un nou taller d'envasament i un nou celler de guarda. En aquest celler subterrani, la cervesa se sotmet a una segona fermentació en condicions particularment ideals. Durant gairebé 170 anys, la broueria sempre ha optat exclusivament per ingredients purs: aigua, malta, llúpol, llevat i sucre. Així és com les seves cerveses han estat sempre 100% naturals.
Capítol següent
Capítol precedent
Cerveses d'abadia taula de matèries

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada