Wesmalle: història de la broueria (2/2)
En 1921, els monjos van decidir vendre la seva cervesa a través dels comerciants. Aquesta decisió va comportar un augment notable de les vendes.
A principis dels anys 30, els monjos van construir una nova sala de cocció, una instal·lació de fermentació suplementària i un taller. Diversos edificis de la fàbrica actual encara daten d'aquest període.
El taller d'envasament va ser modernitzat en 1956 i, en 1968, l'abadia es va equipar d'una depuradora pròpia tot i que cap llei els obligués a fer-ho.
El 1991, es van consentir unes inversions per l'adquisició i la instal·lació d'una sala de cocció gestionada per ordinador. La millora de la qualitat sovint condueix a la utilització de les noves tecnologies.
En la línia d'anar cuidant cada cop més a qualitat, l'any 2000 es va posar en marxa un nou taller d'envasament i un nou celler de guarda. En aquest celler subterrani, la cervesa se sotmet a una segona fermentació en condicions particularment ideals.
Durant gairebé 170 anys, la broueria sempre ha optat exclusivament per ingredients purs: aigua, malta, llúpol, llevat i sucre. Així és com les seves cerveses han estat sempre 100% naturals.
Capítol
següent
Capítol
precedent
Cerveses d'abadia
taula de matèries
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada