24 d’oct. 2012

Curs d'iniciació a 2D2Dspuma - Barcelona

Curs d'iniciació a la botiga de 2D2Despuma, c/Manigua, Barcelona.
22-10-2012
En aquesta data, vam reunir unes quantes persones per a aprendre que la cervesa està molt lluny de ser només allò que gairebé tothom es pensa que és: un suc més o menys grogós amb alguna amargor i prou.
Vam aprendre que una cervesa te moltes caracterítiques que es poden descriure i que pot tenir personalitat, etc, etc.
Concretament vam fer un tast comparatiu entre Val-Dieu i Legado de Yuste, després vam provar Hoegaarden Witbier. Acte seguit, també vam analitzar Fursty Ferret (Badger), Imperial Stout (Samuel Smith), Big Worse Barley Wine (Mikkeler) i Barney Flats Oatmeal Stout (Anderson Valley Brewing Company).

Hem d'agrair la invitació que ens van fer Susanna i Maria de 2D2Despuma. Per a mi ha estat un plaer.


També hem d'agrair l'assistència de tots els que van venir així com la seva activa col·laboració. Merci doncs a ells també.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada