Chimay. Les cerveses.
Les cerveses que es produeixen a l'abadia de Scourmont són, actualment:
(les dades tècniques són de Derek Walsh i les proves de laboratori s'han fet a de Proef Brouwereij)
Dorée (Refter) (Refectori)
Cervesa brouada unes vegades a l'any, sense addicions de sucres. i per a ús intern.D.I. probable: 1,040 (10ºP)
Alcohol: 4,6%vol.
Atenuació Aparent: 87%
Color: 16 EBC (8 SRM)
IBU: 16
Chimay Rouge (també anomenada: PREMIÈRE)
D.I. probable: 1,061 (14,9ºP)Alcohol: 7.1%vol.
Atenuació Aparent: 88%
Color: 30 EBC (15 SRM)
IBU: 19
www.belgianbeercafe.com |
Chimay Blanche (Trippel) (anomenada també CINQ CENTS):
D.I. probable: 1,069 (16,9ºP)Alcohol: 8.2%vol.
Atenuació Aparent: 89%
Color: 17 EBC (8.5 SRM)
IBU: 35
Aquesta cervesa també existeix en barril)
www.cervebelcervezas.com |
Chimay Bleue (també anomenada GRANDE RÉSERVE):
D.I. probable: 1,077 (18,7ºP)Alcohol: 9%vol.
Atenuació Aparent: 89%
Color: 80 EBC (40 SRM)
IBU: 35
El nostre tast.
www.aux-delices-franco-belges.ch |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada