Benvinguts a cervesa en català

Benvinguts al blog de cervesaencatala.
Cafe Bink

Es diu d'aquesta manera perquè quan el vaig començar a fer, no hi havia informació sobre cervesa en Català. Per no ofendre ningú, direm que no hi havia res sobre cervesa en Valencià, Català, Balear, Lapao, Lapapip (!), Alguerès, Nord Català i altres variants polítiques del mateix. En definitiva, Català.

I vaig tractar d'arreplegar el màxim d'informació possible, informació que llavors no existia en Castellà tampoc, per que els Espanyols es veiessin obligats a fer el que nosaltres sempre hem hagut de fer: cercar informació en un idioma estranger. Avui en dia, ja no és així: hi ha un munt de bones pàgines i blogs en Castellà sobre cervesa. Però segueixo pensant que poques amb tota la informació que posem ací.

Ací doncs, trobareu informació variada sobre la cervesa, sobre com es fa, com es degusta, com s'avalua, d'ón ve, on va i altres curiositats històriques. Bàsicament, es tracta d'adonar-se que la cervesa és un subjecte de tast que es mereix la mateixa atenció que tots els altres productes del geni gastronòmic humà. Es tracta també de fer justícia a tots aquells que s'esforçen per a elaborar cerveses. Cal que aprenguem a apreciar la seva feina. Cal que ens dotem d'eines per a fer-ho. En aquest blog ens dediquem molt a aquesta tasca.

Aquest blog està en constant construcció i està obert a totes les participacions de bona voluntat que se'ns ofereixin. També val a dir que tota la informació és completament gratuïta. Però això no vol dir que es puguir pillar. Bé, sí que es pot, però fa lleig: si agafeu informació, la norma establerta és que citeu la o les fonts. No som salvatges.
Ja no som salvatges?
Finalment, si voleu contactar amb mi, només cal que escrigueu a

3 comentaris: