Curs de degustació de la cervesa sota el prisma dels efectes de la fementació.
Un títol llarg i una mica enrevessat.Això no ha estat un curs d'iniciació. Això no ha estat un talleret de tast. Això ha estat una cosa seriosa! Hem estat aprenent què és la fermentació, en quines condicions es dóna, quins són els actors principals d'aquest fenomen i sobre tot: què aporten al perfil general aromàtic.
Per a mi, ha estat un repte perquè he hagut d'anar a cercar informació per tot arreu, però crec que ens ha sortit un curs interessant.
Vam estar analitzant en profunditat les cerveses següents:
Andechser hefeweizen; Budejovicky Budvar (de barril i sense pasteuritzar), Mikkeler Lambic, Orval, Krut, Liefmans goudenband i Duvel.
Altre cop, hem de donar les gràcies a la Maria i a la Susanna de 2D2Dspuma per fer possible el curs i convidar-nos en el seu local.
Hem d'agrair també la seva visita als fidels... |
...entre els quals, alguns ja han fet altres cursos. |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada