La Degustació.
Una sèrie d'articles sobre:Com degustar - Què buscar - Les nostres limitacions - Els apunts
Aquests articles han estat trets del post Degustació-Protocol que era tan llarg que ningú se'l llegia. Una llàstima perquè el vam estar cuinant durant molt de temps. A veure si aquesta cop els lector no s'espanten tant.
Taula:
01- Introducció
En aquest article entrem en el detall de com cal degustar una cervesa en tots els seus aspectes.
Alguns comentaris i avisos sobre el fet d'olorar
Alguns comentaris i avisos sobre el fet d'olorar
Alguns comentaris i avisos sobre el fet de prendre apunts.
Possiblement l'article més important que llegireu sobre el fet de degustar cervesa i sobre les limitacions que tenim en aquesta activitat.
Alguns avisos i comentaris sobre què busquem i uns enllaços per a trobar el detall del que cerquem en la cervesa.
Més coses:
Llista d'aromes i gustos establerta per un químic de la cervesa: M. Meilgaard
Llista de Meilgaard ampliada amb observacions personals i ordenada per perfils.
La
mateixa d'abans però ampliada i comentada. Sempre estic disponible per a
rebre suggeriments i correcions, però de moment, no piula ningú...
Són
fitxes-guia per a tastar la cervesa. De moment n'hi ha dues però poden
ser útils a l'hora d'objectivar les observacions que es fan en una cata.
Una fitxa-guia per a gent que no ha tastat seriosament una cervesa en sa vida. Una temptativa d'ajudar el degustador novell
Retorn a la taula general sobre degustació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada